top of page
bgImage

“Alleen omdat we niet voldeden aan een of andere prestatienorm, wil niet zeggen dat we geen gaven en talenten bezitten die alleen wij de wereld kunnen brengen. Alleen omdat iemand de waarde niet inzag in wat we kunnen creëren of bereiken, verandert niets aan de waarde ervan of die van ons. " Brené Brown  - 

“Mijn hoop en droom is dat jij je ware talenten ontdekt en leert waarderen en dat

je met vol enthousiasme een zinvol leven en loopbaan opbouwt.”


Ik heb een achtergrond van 18 jaar ervaring in verschillende HR Business  partnering / People Partner-functies, in internationale & mondiale context.  


Uiteenlopende sectoren, zoals innovatie & onderzoek, consultancy, chemie &  industriële logistiek, openbare sector.

 

Met TalentSpots wil ik een duurzame verandering brengen in hoe we onze eigen  sterktes en diversiteit van andere talenten waarnemen en hoe we ermee  omgaan. Ik heb te vaak gezien hoe mensen hun bedrijf verlaten of gefrustreerd

raken doordat ze hun ware sterktes niet genoeg kennen of te weinig worden  aangemoedigd om naar beste vermogen te presteren. Hetzelfde gebeurt ook in het leven in het algemeen. Bewust zijn van wie we werkelijk zijn, is zo belangrijk om een ​​gelukkig en bevredigend leven op te bouwen. 3,5 jaar geleden ben ik mijn r eis gestart als coach en facilitator om deze boodschap van sterktes te delen met de wereld. 


Tijdens de coachen probeer ik het maximale potentieel van mensen naar boven  te halen, diep empathisch te luisteren zonder te oordelen en mensen uit te dagen  op basis van een oprechte betrokkenheid. Ik doe er alles aan om diepe  verbinding te creëren en tot de ware essentie te komen. 


De aanpak gebaseerd  op sterktes is een ware inspiratiebron voor mij om op een positieve & diepmenselijke manier oplossingen te vinden.


  • Life & Soul mission, Alan Seale
  • ORSC basis, systeemcoaching

  • Gecertificeerd Gallup Strengths Coach
  • Gecertificeerd burn-outcoach bij HR Academy
  • Gecertificeerd loopbaancoach, Universiteit Antwerpen
  • 360 leadership Assessment feedback, Center for Creative Leadership
  • Strengths Based Leadership Training for Coaches, Gallup Institute
  • ICF Coaching Program, Coaching Square
Inge1_edited.png
bottom of page