"You'll grow most where you're already strong" 

  Intrinsic Talents + Self-Leadership = More Impact! 

 

 Who are you. What makes you unique. What makes you successful.

 



Career Guidance: Hoe creeër je een successvolle loopbaan? Wat heb je echt nodig om je gelukkig en voldaan te voelen in jouw loopbaan en In welk mate neem je jouw eigen loopbaan in handen. Heb je voldoende energie om eigen doelstellingen te realiseren en de gevraagde inspanningen te realiseren. Career counseling biedt helderheid en inzicht bij een belangrijke carrière stap of belissingsmoment in jouw huidige loopbaan. Ik ben gecertificieerd Career Coach bij het Career Coach-Network.


Strengths Coaching: business coaching die vertrekt vanuit 5 unieke talenten thema's en de impact hiervan op jouw manier van besluitvorming, relaties onderhouden, plannen omzetten in acties, analyseren en oplossen. Deze begeleiding verhoogt effectiviteit, veerkracht en impact en geeft een ware boost in zelfvertrouwen. 



Loopbaan Begeleiding: Iedere werknemer of zelfstandige in Vlaanderen heeft het recht (2 x om de 6 jaar) op professionele ondersteuning in het maken van loopbaankeuzes en - beslissingen met subsidies. Ik ben loopbaancoach bij www.myfutureworks.be, een loopbaancentrum waar we  werken met een krachtige inside-out approach.


Zoek je een origineel en duurzaam cadeau?