Who are you. What makes you unique. What makes you successful.

Mensen terug in hun kracht zetten is wat wij doen! Dit kan op 3 verschilllende manieren.

Career Guidance: Hoe creeër je een successvolle loopbaan binnen jouw bedrijf en in welk mate neem je dit in handen? Heb je voldoende energie om eigen doelstellingen te realiseren en de gevraagde inspanningen te realiseren. Career counseling biedt helderheid en inzicht bij een belangrijke carrière stap of belissingsmoment in jouw huidige loopbaan. Ik werk met de career fitness profiler tool en ben gecertificieerd Career Coach bij het Career Coach-Network.

Strengths Coaching: Coaching die vertrekt vanuit 5 unieke talenten thema's en eigen impact in manier van besluitvorming, relaties onderhouden, plannen omzetten in acties, analyseren en oplossen. Deze begeleiding verhoogt effectiviteit, veerkracht en impact en geeft een ware boost in zelfvertrouwen en jouw volgende stappen.

Loopbaan Begeleiding: Iedere werknemer of zelfstandige in Vlaanderen heeft het recht (2 x om de 6 jaar) op professionele ondersteuning in het maken van loopbaankeuzes en - beslissingen met subsidies. Ik ben loopbaancoach bij www.myfutureworks.be, een loopbaancentrum waar we werken met een krachtige inside-out approach.

Zoek je een origineel en duurzaam cadeau?