top of page
bgImage

"Work from your heart - feel the love for your topic and others will see that shine.  Dare to be the best you."

— Sharon Ramel —

De beste versie van jezelf!

Op een bepaald moment in ons leven kunnen we het noorden kwijtraken op die punten van ons leven die we willen aanpakken. Dat is een teken dat we te veel nadenken of dat we ons niet voldoende bewust zijn van wie we zijn en ons ware potentieel uit het oog verliezen.


De coaching rond individuele sterktes is een toekomstgericht proces van zelfexploratie dat je helpt om belangrijke veranderingen aan te brengen in je leven. We verkennen hoe jouw talenten tot uiting komen, zodat je ze kan omarmen en hun ware kracht leert waarderen. Je leert hoe je je grootste talenten en sterktes ten volle kan benutten en toepassen om de gewenste doelstellingen

en resultaten te bereiken in je persoonlijke en professionele leven.


Een "Talent light" sessie is een introductie van jouw Top 5 Talenten.

Je krijgt een toegangscode voor de CliftonStrengths-test

en een feedbacksessie van 60 minuten via videocall. 


Een 'Strengths" sessie is een reeks van coachingmomenten waarin we jouw TOP 34 talenten bespreken en een ontwikkelingsplan opmaken om het beste uit jezelf te halen.


Alle feedbacksessies kunnen face-to-face ingepland worden, via telefoon of via een videocall.  Vul jouw voorkeur in via het contactformulier.

Jouw voordelen


  • Ontdek de beste versie van jezelf en geef (opnieuw) zin aan je leven

  • Wapen jezelf tegen moeilijke omstandigheden, bijv. wanneer we gestresseerd, moe of boos zijn of eender welke triggers ervaren die ervoor zorgen dat we niet op ons best zijn

  • Maak bewustere keuzes en leid een gelukkiger leven met meer voldoening

  • Boost je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

bottom of page