top of page
bgImage

 

“The only person you are destined to
become is the person you decide to be"
 

— Ralph Waldo Emerson —

Iedereen verdient een coach op belangrijke momenten in het leven.

We hebben allemaal een coach aan onze zijde gehad op bepaalde momenten in ons leven. Iemand die ons leerde praten, fietsen, lezen of koken. Een ouder, leraar, vriend of partner.


 

Stuk voor stuk coaches die je niet alleen iets bijgebracht hebben, maar je ook geholpen hebben om vooruit te gaan. Maar hoeveel coaches heb je gehad sinds je bent afgestudeerd? Sinds je hard aan het werk bent en een gezin grootbrengt? Heb je ooit een coach gehad die echt gelooft in je potentieel, je sterktes verkent en met volle aandacht op jou focust zodat je de beste versie van jezelf kan worden en belangrijke stappen kan zetten in het leven? Ik zou zelf geen coach geworden zijn als ik dit alles alleen had moeten doen.


 

Ik heb dit punt in mijn leven en carrière bereikt dankzij de steun van verschillende fantastische mensen. Aanmoediging is enorm belangrijk en kan je het nodige duwtje in de rug geven wanneer je bang of onzeker bent of wanneer je de hoop verliest. Zelf ben ik ontzettend dankbaar voor dit geschenk!


 

Mijn missie is mensen in contact brengen met hun ware potentieel en hen meer zelfvertrouwen geven in hun leven, hun job en hun carrière. Lees meer over de drie methodes die ik gebruik voor lifecoaching.

 

Sterkte Coaching

 

Authentieke keuzes

 

Job & Loopbaan

bottom of page